Onze producten

Een greep uit ons assortiment
Witte logo

Producten bij Maas Plant

Bij Maas Plant vindt u een ruim aanbod van diverse soorten bomen en overige buitenplanten. Als ervaren toeleverancier weten wij dat de aanleg van groenvoorziening om een gerichte aanpak vraagt. Daarom krijgt elk project onze volledige aandacht. Dankzij de diversiteit in onze producten kunnen wij altijd maatwerk leveren. Of het nu gaat om tuin-, bos- of bermplanten gaat, wij bieden altijd een passende oplossing. Maatwerk op het gebied van plantgoed tot uitgangsmateriaal blijft nodig. Het gebruik van duurzame kwaliteitsproducten is daarbij een onmisbare bijdrage aan het eindresultaat.

Compleet pakket groen

Bent u op zoek naar een “Compleet Pakket Groen”? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Onze producten zijn het hele jaar door leverbaar voor de aanleg van prachtige groenvoorzieningen. Wij leveren door heel Europa aan diverse klanten, zoals onder andere aan groothandelaren, hoveniers en gemeenten. Wij zijn specialist in het leveren van bos- en haagplantsoen, wat zowel in container als met kluit of naaktwortelig geleverd kan worden. Uiteraard bieden we nog veel meer buitenplanten en bomen aan. Bij ons krijgt u altijd een oplossing op maat en u kunt terecht bij ons voor een compleet pakket aan groen.

Ruim assortiment van Maas Plant

Wij hebben het gehele jaar door een ruim assortiment aan bomen en overige buitenplanten. Zo heeft u de keuze uit:

Bos beplanting
Fruitbomen kwekerij Brabant
Kwekerij voor bodembedekkers
Haagplantenkwekerij
Spillenkwekerij
Rozen groothandel
Coniferen kwekerij
Bloembollen groothandel
Vormbomen
Laanbomen
Sierheesters
Siergrassen en vaste planten

Leveren van planten en bomen

Alle planten en bomen kunnen wij leveren met diverse toebehoren. Bij uw bestelling kunt u altijd aangeven in welke vorm u de planten wilt ontvangen. Wij leveren onze producten met of zonder kluit of in een plug, pot of container. Voor meer informatie over onze producten en levering kunt u geheel vrijblijvend contact met ons opnemen. Onze experts helpen u graag verder bij het compleet maken van uw order.

Bij Maasplant geloven we dat elke groene omgeving bijdraagt aan een betere wereld. Als uw leverancier voor al uw planten hebben we ons toegewijd aan het creëren van deze groene oases - en dat doen we al ruim 53 jaar met trots en passie."

Een greep uit de collectie

Een greep uit ons assortiment

bos en haagplanten

Bos- en haagplantsoen

Leverbaar met blote wortel, kluit of in pot/container.
Laanbomen, parkbomen, vormbomen

Vormbomen

Leverbaar in veel soorten en maten, met kluit, blote wortel of in container.

Sierheesters

Leverbaar in pot/container, blote wortel of met kluit.​
Siergrassen

Siergrassen en vaste planten

Leverbaar in diverse potmaten en containers.