Maas Plant BV, uw spillenleverancier

Spillenleverancier en kwekerij
Witte logo

Volledig pakket aan buitenplanten en bomen

Bent u op zoek naar een spillenleverancier? Dan is Maas Plant graag uw leverancier van groen en bent u bij ons aan het juiste adres. Wij leveren al enkele jaren het volledige pakket aan buitenplanten en bomen. Dit kunnen wij doen omdat we nauw samenwerken met vaste spillenkwekerijen. Hierdoor kunnen we altijd bestellen waar u naar op zoek bent. Wij leveren door heel Europa aan een breed scala aan klanten zoals, groothandelaren, hoveniers en diverse gemeenten. Wij zijn graag uw partner in groen.

spillenleverancier
leveracier van spillen

Totaalpakket groen

Wij leveren de spillen rechtstreeks vanuit de kwekerij over de hele wereld. Vanuit ons kantoor in Zundert kunnen wij een snelle levering garanderen naar verschillende bestemmingen in binnen- en buitenland. Onze ligging is ideaal voor export naar omliggende landen. Maas Plant is uw leverancier als het gaat over een totaalpakket aan groen. Het hele jaar door kopen wij verschillende soorten planten en bomen in bij de kwekerij. In ons assortiment zitten onder andere spillen, rozen, sierheesters en nog veel meer planten. Omdat wij niet seizoensgebonden werken kunt u altijd uw bestelling bij ons plaatsen. Wij doen de rest! Ieder project behandelen wij met hoogwaardige kwaliteit en geven we het de aandacht die het verdiend. Op deze manier garanderen wij een uitstekende service en bouwen we graag langdurige en duurzame klantrelaties op. Daar hechten wij elke dag veel waarde aan.

Wij geven u graag de service

Betrouwbaar

Onze (inter)nationale relaties vinden ons al ruim 50 jaar een betrouwbare zaken partner.

Bos en Haagplanstoen

Is onze specialiteit in alle soorten en maten.

Snelle Service

Wij maken uw bestelling compleet voor levering op de gewenste dag.

Breed Assortiment

Wij leveren een jaar rond een breed assortiment buitenbeplanting

Plaats direct uw bestelling

Het bestellen van spillen kunt u doen door contact met ons op te nemen door te mailen naar maasplant@maasplant.nl of telefonisch contact op te nemen via +31 (0)76 597 0800. Daarnaast bent u van harte welkom op ons kantoor in Zundert. Samen kijken wij naar uw wensen zodat we u de beste kwaliteit kunnen bieden. Wij zorgen ervoor dat de spillen conform qua soort en maat en snel aan u geleverd worden vanuit de kwekerij.

Breng uw ruimte tot leven - ontdek ons assortiment en haal vandaag nog uw groen in de tuin!