Planten leverancier voor de hovenier

Zakelijke leverancier van planten nodig? Maas Plant zorgt dat elke hovenier de juiste planten ontvangt. Voor elk project. Neem contact op voor meer informatie.
Hovenier Maas Plant Zakelijk

Dé planten leverancier voor hoveniers!

Maas Plant levert aan elke hovenier de juiste planten. Wil jij snel jouw project opleveren? Bij ons ontvang je altijd de juiste planten op het tijdstip en locatie waar jij het wilt. Een heel jaar lang. Geef snel je bestelling door en wij doen de rest.

Maas Plant Hovenier
Hovenier inkoop Maas Plant

Leverancier van planten voor elke hovenier

Op zoek naar een planten leverancier voor jouw projecten? Maak dan snel kennis met Maas Plant. Wij zijn al enkele jaren dé specialist in het leveren van planten. Ook aan elke hovenier. Al meer dan 50 jaar mogen wij verschillende projecten voor hoveniers verzorgen en opleveren. Van ontwerp tot aan aanleg. Wij helpen graag.

Wij geven u graag de service

U kan vertrouwen op Maas Plant voor het leveren van hoogwaardige planten en boomkwekerijproducten.

Breed Assortiment

Wij leveren een jaar rond een breed assortiment buitenbeplanting

Snelle Service

Wij maken uw bestelling compleet voor levering op de gewenste dag.

Bos en Haagplanstoen

Is onze specialiteit in alle soorten en maten.

Betrouwbaar

Onze (inter)nationale relaties vinden ons al ruim 50 jaar een betrouwbare zaken partner.
Maas Plant Zundert

Voor alle tuinprojecten

Voor elk tuinproject ontzorgen wij de hovenier van het begin tot het eind. Als vaste partner leveren wij altijd de juiste beplanting aan de hovenier op het moment dat dit nodig is. Van sierheesters tot aan beukenhagen. Wat je ook zoekt. Wij leveren het. Wil je weten wat wij kunnen betekenen voor jouw project(en). Ontdek de kracht van Maas Plant en vraag gerust een offerte aan. Wij zoeken het voor je uit.

Altijd leverbaar

Als planten leverancier voor elke hovenier werken wij met meer dan 100 verschillende kwekerijen. Wij kunnen je dan ook altijd voorzien van de juiste beplanting. De leveringen van Maas Plant zijn niet seizoensgebonden en altijd leverbaar. Dat is nog eens een uitstekende service die je mag verwachten van een zakelijke leverancier. Bovendien zijn we ook nog eens zowel MPS als ISO 9001 gecertificeerd. Door te kiezen voor Maas Plant kies je dus niet alleen voor kwaliteit, maar ook voor betrouwbaarheid.

Neem snel contact op
Wil je meer weten wat Maas Plant voor jou als hovenier kan betekenen? Kom snel in contact met ons en we bespreken graag alle mogelijkheden. Als zakelijke partner streven we ernaar om de beste service voor jou te verlenen, zodat jij alle projecten netjes kan afronden bij de particulier. Wel zo fijn.