Op zoek naar een laurier kwekerij?

Witte logo

Laurier leverancier, vers van de kwekerij

Bent u op zoek naar een laurier kwekerij? Maas Plant is de toonaangevende leverancier van laurier in alle soorten en maten, vers van de kwekerij. Als experts in de teelt van diverse planten, zijn we trots op onze diepgaande kennis en uitgebreide assortiment. Als laurier kwekerij leveren wij binnen Europa aan een breed scala klanten zoals groothandel, groenvoorzieners en hoveniers.

De laurieren rooien wij rechtstreeks van het land zodat onze voorraad altijd vers is en ten alle tijden verse laurier kunnen leveren. Laurier wordt getypeerd door zijn glanzende uitstraling en groenblijvende bladeren dat behoort tot de familie Lauraceae. Hierdoor is de laurierstruik een favoriet onder tuiniers en landschapsontwerpers. Bij ons vindt u precies wat u nodig heeft. De laurier kan per direct bij u geleverd worden, bestel daarom je laurier direct bij Maas Plant.

De voordelen van laurier

De laurier draagt een rijke geschiedenis en symboliek met zich mee, wat een extra laag van betekenis en gespreksonderwerp aan uw tuin of landschap toevoegt. Dankzij de dichte groei kan de laurier uitstekend dienen als natuurlijke haag of scherm, waarmee privacy aan uw tuin verzekerd is. Daarnaast zorgt de laurier voor duurzaamheid voor tuinieren en landschapsontwerp.

Wij geven u graag de service

Betrouwbaar

Onze (inter)nationale relaties vinden ons al ruim 50 jaar een betrouwbare zaken partner.

Bos en Haagplanstoen

Is onze specialiteit in alle soorten en maten.

Snelle Service

Wij maken uw bestelling compleet voor levering op de gewenste dag.

Breed Assortiment

Wij leveren een jaar rond een breed assortiment buitenbeplanting

Persoonlijk advies

Bij Maasplant streven we ernaar om niet alleen planten van de hoogste kwaliteit te leveren, maar ook om onze klanten te ondersteunen met deskundig advies en tips voor de verzorging en het onderhoud van hun laurierplanten. Door de jarenlange ervaring en diepgaande kennis op het gebied van de teelt van laurier, kunnen wij jou voorzien van het beste advies. Onze klanten kunnen rekenen op persoonlijk advies en begeleiding bij uw selectie. Door het persoonlijke advies zorgen we voor een op maat gemaakte ervaring die nauw aansluit bij uw wensen en voorkeuren.

Neem direct contact met ons op

Op zoek naar meer informatie over de laurierboom, vers van de kwekerij? Neem dan direct contact met ons en kom erachter hoe wij uw groenproject kunnen verrijken.

Breng uw ruimte tot leven - ontdek ons assortiment en haal vandaag nog uw groen in de tuin!