De boomkwekerij voor groenprojecten!

Als internationale boomkwekerij biedt Maas Plant een assortiment aan buitenplanten en bomen. Een oplossing voor iedere hovenier of groenvoorziener.
Witte logo

Boomkwekerij

Ben je op zoek naar een duurzame boomkwekerij voor bulk planten of bomen? Maas Plant BV werkt samen met diverse gecertificeerde boomkwekerijen in de omgeving. We leveren diverse buitenplanten en bomen aan verschillende partijen in heel Europa, zoals groothandelaren, gemeentes, wegenbouwbedrijven en hoveniers. Ons team staat voor je klaar en vertelt je graag meer over de voordelen van een samenwerking met Maas Plant BV.

Wij geven u graag de service

Betrouwbaar

Onze (inter)nationale relaties vinden ons al ruim 50 jaar een betrouwbare zaken partner.

Bos en Haagplanstoen

Is onze specialiteit in alle soorten en maten.

Snelle Service

Wij maken uw bestelling compleet voor levering op de gewenste dag.

Breed Assortiment

Wij leveren een jaar rond een breed assortiment buitenbeplanting

Boomkwekerij voor zakelijke inkopen

Maas Plant heeft meer dan 50 jaar ervaring en heeft in die tijd talloze mooie projecten gerealiseerd. We werken samen met verschillende vaste telers en betrouwbare leveranciers om je het hele jaar door te voorzien van ons ruime assortiment aan buitenplanten en bomen. Onze vrachtwagens worden zorgvuldig geladen door onze medewerkers op onze locatie in Brabant, die vlakbij de Belgische grens ligt. Zo zijn wij in staat om onze producten te exporteren naar andere landen. Een deel van ons assortiment komt van onze eigen boom- en plantenkwekerij en distributieloods, maar we werken ook nauw samen met andere leveranciers. Zo kunnen we ervoor zorgen dat jij als hovenier, groenvoorziener of andere groenliefhebber altijd een groot aanbod aan planten en bomen hebt, ongeacht de seizoenen.

Vele keuze bij Maas Plant

Bos beplanting
Fruitbomen kwekerij Brabant
Kwekerij voor bodembedekkers
Haagplantenkwekerij
Spillenkwekerij
Rozen groothandel
Coniferen kwekerij
Bloembollen groothandel
Vormbomen
Laanbomen
Sierheesters
Siergrassen en vaste planten

Bomen en buitenplanten op aanvraag

Ben je ondernemer? Geniet van ons uitgebreide assortiment aan bomen en buitenplanten. Ons aanbod omvat onder andere sierheesters, bos- en haagplantsoen, siergrassen, vaste planten, laan-, park- en vormbomen. Wij leveren onze planten en bomen met of zonder kluit, en in een plug, pot of container, afhankelijk van je wensen. Heb je behoefte aan een specifiek product dat niet in ons digitale aanbod te vinden is? Geef het gerust aan ons door en neem contact met ons op. Wij werken op aanvraag en streven ernaar om je een totaaloplossing te bieden.

Planten leverancier

Meer informatie nodig?

Kunnen wij helpen met de aanvraag van een order van buitenplanten of bomen? Vul ons contactformulier in en wij nemen snel contact met je op. Wil je direct een vraag stellen? Bel ons dan via +31 (0)76 597 0800. Onze experts adviseren je graag wat er mogelijk is voor jouw groenproject. Ook samen met hoveniers en groenvoorzieners werken wij vaak samen aan kleine en grote groenprojecten.