Over Maas Plant

Uw leverancier van een totaalpakket buitenplanten en bomen.
Witte logo

Duurzaam handelsbedrijf in Zundert

Het hoofdkantoor van Maas Plant BV is gevestigd nabij de Belgische grens in de Brabantse plaats Zundert. Hier hebben wij de beschikking over een geïsoleerde distributieruimte van ruim 5000 m². Vanuit deze locatie worden de vrachtauto’s vakkundig geladen door onze medewerkers. Wij leveren door heel Europa aan diverse soorten klanten.

Denk hierbij aan:

  • Groothandelaren
  • Wegenbouwbedrijven
  • Hoveniers
  • Gemeenten
  • Groenvoorzieners

Bovenstaande opdrachtgevers zijn voor ons de motivatie om te werken aan een langdurige en duurzame relatie. Door de jaren heen blijven diverse opdrachtgevers uit tevredenheid terugkeren. Wilt u weten hoe wij u van dienst kunnen zijn? Neem geheel vrijblijvend contact met ons op. Onze medewerkers helpen u graag verder.

Bij Maasplant geloven we in het creëren van een naadloze en bevredigende klantervaring. Met onze toegewijde en deskundige medewerkers streven we ernaar om snel antwoord te geven op al uw vragen, zodat u kunt vertrouwen op onze expertise en service. En we bieden dit alles tegen scherpe prijzen - omdat we willen dat onze klanten altijd tevreden zijn."

Ontdek meer over ons

Maas Plant is de ideale partner voor iedereen die op zoek is naar kwalitatief hoogwaardige planten en boomkwekerijproducten. Het bedrijf heeft een zeer breed assortiment dat het hele jaar door beschikbaar is en is daardoor niet seizoensgebonden. Dankzij de toegewijde en betrouwbare service van het personeel, wordt elke aanvraag snel en efficiënt afgehandeld, van aanvraag tot levering. Het bedrijf is goed bereikbaar voor alle soorten vrachtwagens en is gelegen op een logistiek draaipunt, waardoor export naar diverse Europese bestemmingen gemakkelijk is. Bij Maas Plant bent u verzekerd van gepaste kwaliteit voor elk project.
Vanessa
Vanessa

Allround ondersteuning

Wij geven u graag de service

U kan vertrouwen op Maas Plant voor het leveren van hoogwaardige planten en boomkwekerijproducten.

Breed Assortiment

Wij leveren een jaar rond een breed assortiment buitenbeplanting

Snelle Service

Wij maken uw bestelling compleet voor levering op de gewenste dag.

Bos en Haagplanstoen

Is onze specialiteit in alle soorten en maten.

Betrouwbaar

Onze (inter)nationale relaties vinden ons al ruim 50 jaar een betrouwbare zaken partner.
Maas Plant

Ons team

Ons team bij Maas Plant is een hecht en ervaren team van mannen en vrouwen. We hebben allemaal onze eigen specialisaties op het gebied van planten en boomkwekerij producten en werken samen om onze klanten zo goed mogelijk van dienst te zijn. Onze sales managers en verkoopondersteuning zorgen voor een soepele afhandeling van alle orders en vragen, terwijl onze specialisten op het gebied van planten en boomkwekerij producten altijd klaar staan om advies te geven. Bij Maas Plant vind je een team van professionals die er alles aan doen om je te helpen bij het vinden van de perfecte planten en boomkwekerij producten. En niet onbelangrijk, we hebben ook nog eens een gezellige werksfeer.
Maas Plant team

De historie

Maas Plant BV is opgericht in 1970 door Wim Maas. Sindsdien is het bedrijf hard gegroeid en heeft Jacko Maas, neef van Wim, het directeurschap overgenomen na het overlijden van zijn oom in 2015. Het bedrijf viert in 2020 zijn 50-jarig bestaan.