Parkbomen

Witte logo

Maas Plant, uw leverancier van planten

Bent u op zoek naar een ervaren kwekerij en leverancier voor de inkoop van een bulk duurzame parkbomen die ook nog is van goede kwaliteit zijn? Dan is Maas Plant graag uw partner.

Ons bedrijf heeft in de meer dan 50 jaar dat het bestaat al diverse wensen en planschetsen onder ogen gehad die wij altijd passend wisten in te vullen. Ook als die niet altijd even goed bij de praktijk of het landschap pasten.

Wilt u meer informatie over ons aanbod in parkbomen? Neem dan gerust contact op. Wij voorzien u graag van meer informatie over onze parkbomen of andere buitenplanten. Ons team staat voor u klaar. Als kwekerij en leverancier van parkbomen zijn wij u graag van dienst.

Wij geven u graag de service

Betrouwbaar

Onze (inter)nationale relaties vinden ons al ruim 50 jaar een betrouwbare zaken partner.

Bos en Haagplanstoen

Is onze specialiteit in alle soorten en maten.

Snelle Service

Wij maken uw bestelling compleet voor levering op de gewenste dag.

Breed Assortiment

Wij leveren een jaar rond een breed assortiment buitenbeplanting

Planten leverancier in Zundert

Karakteristieke parkbomen

Parkbomen zijn bomen die vaak voorkomen in parken, langs straten of in grote tuinen. Parkbomen ogen zeer karakteristiek door de hoge stammen en de volle uitstraling die deze bomen geven. Door de takken die aan de stam groeien in de eerste 10 tot 15 jaar te snoeien, creëer je een mooie vorm van een takvrije stam. Parkbomen hebben in het voorjaar en in de zomer een prachtige kleur en in de herfst hele diepe bruine kleuren.

Vele keuze bij Maas Plant

Bos beplanting
Fruitbomen kwekerij Brabant
Kwekerij voor bodembedekkers
Haagplantenkwekerij
Spillenkwekerij
Rozen groothandel
Coniferen kwekerij
Bloembollen groothandel
Vormbomen
Laanbomen
Sierheesters
Siergrassen en vaste planten

Hoe gaan wij te werk?

Betrouwbaar, zorgvuldig en toegewijd, dat is wat het team van Maas Plant omschrijft. Met onze vertrouwde diensten en persoonlijke aandacht voor elk project zorgen wij voor een snelle afhandeling van aanvraag tot levering van onze planten en bomen. Wij ontzorgen u volledig doordat ons logistiek draaipunt een ideale ligging heeft voor export naar diverse Europese bestemmingen en wij goed bereikbaar zijn voor alle soorten vrachtwagens.

Neem contact op

Als u vragen hebt over onze parkbomen of over onze manier van werken, neemt u dan gerust contact met ons op. Wij zijn telefonisch te bereiken via 0031(0) 76 597 0800 en per mail via maasplant@maasplant.nl. Het team van Maas Plant staat voor u klaar!