Parkbomen

Betrouwbaar

Breed assortiment

Zakelijke
klanten

Snelle levering

Bent u op zoek naar een ervaren kwekerij en leverancier voor de inkoop van een bulk duurzame parkbomen die ook nog is van goede kwaliteit zijn? Dan is Maas Plant graag uw partner.

Ons bedrijf heeft in de meer dan 50 jaar dat het bestaat al diverse wensen en planschetsen onder ogen gehad die wij altijd passend wisten in te vullen. Ook als die niet altijd even goed bij de praktijk of het landschap pasten.

Wilt u meer informatie over ons aanbod in parkbomen? Neem dan gerust contact op. Wij voorzien u graag van meer informatie over onze parkbomen of andere buitenplanten. Ons team staat voor u klaar. Als kwekerij en leverancier van parkbomen zijn wij u graag van dienst.

Karakteristieke parkbomen

Parkbomen zijn bomen die vaak voorkomen in parken, langs straten of in grote tuinen. Parkbomen ogen zeer karakteristiek door de hoge stammen en de volle uitstraling die deze bomen geven. Door de takken die aan de stam groeien in de eerste 10 tot 15 jaar te snoeien, creëer je een mooie vorm van een takvrije stam. Parkbomen hebben in het voorjaar en in de zomer een prachtige kleur en in de herfst hele diepe bruine kleuren.

Parkbomen

Hoe gaan wij te werk?

Betrouwbaar, zorgvuldig en toegewijd, dat is wat het team van Maas Plant omschrijft. Met onze vertrouwde diensten en persoonlijke aandacht voor elk project zorgen wij voor een snelle afhandeling van aanvraag tot levering van onze planten en bomen. Wij ontzorgen u volledig doordat ons logistiek draaipunt een ideale ligging heeft voor export naar diverse Europese bestemmingen en wij goed bereikbaar zijn voor alle soorten vrachtwagens.

Neem contact op

Als u vragen hebt over onze parkbomen of over onze manier van werken, neemt u dan gerust contact met ons op. Wij zijn telefonisch te bereiken via 0031(0) 76 597 0800 en per mail via maasplant@maasplant.nl. Het team van Maas Plant staat voor u klaar!

Stuur ons uw zakelijke order

Vul onderstaande formulier en met uw vraag of opdracht. wij nemen snel contact met u op.

Maas Plant gaat heel nauwkeurig om met uw persoonsgegevens. Lees hier meer over in onze privacyverklaring.