Bos- en haagplantsoen

Maas Plant is uw leverancier van bos- en haagplantsoen. Dit is onze specialiteit! Of u nu op zoek bent naar bos- en haagplantsoen in een pot of container, u vindt het bij onze boomkwekerij en plantengroothandel in Zundert. Al meer dan 50 jaar hebben wij ervaring in het inkopen en leveren van diverse soorten planten en bomen. Bij de aanleg van groenvoorzieningen is maatwerk gewenst. We richten ons volledig op het leveren van duurzame kwaliteitsproducten. Dit levert een onmisbare bijdrage aan het eindresultaat. Wilt u meer weten over het leveren van bos- en haagplantsoen voor uw groene project? Neem gerust contact met ons op, we helpen u direct verder.

Bosplantsoen kwekerij

Bij Maas Plant bent u ervan verzekerd dat het bosplantsoen rechtstreeks vanuit de kwekerij geleverd wordt. Wij werken namelijk op aanvraag. U geeft uw bestelling aan ons door en wij doen de rest. Het bosplantsoen en onze andere planten en bomen leveren wij het hele jaar rond. Ons toegewijd personeel zorgt voor een uitstekende en betrouwbare service waarbij kwaliteit hoog in het vaandel staat. Wij leveren onze buitenplanten op de dag dat het u het beste uit komt.

Ideale ligging voor export

Wij leveren de bos- en haagplantsoen over de hele wereld. Ons kantoor in Zundert ligt ideaal voor export naar het buitenland. Onze klantenbestand bestaat uit onder andere:

  • Gemeenten
  • Wegenbouwbedrijven
  • Hoveniers
  • Groothandelaren
  • Groenvoorzieners

Daarnaast kunt u Maas Plant BV inschakelen voor het aanleggen van groenvoorzieningen, iets wat wij al ruim 50 jaar uitvoeren.

Neem contact met ons op

Wilt u meer weten over onze bos-en haagplantsoen dat wij rechtstreeks vanuit de kwekerij kunnen leveren? Of wilt u weten hoe wij u als leverancier van dienst kunnen zijn? Neem gerust contact met ons op. We zijn telefonisch te bereiken via +31(0) 76 597 0800 of per mail via maasplant@maasplant.nl. Onze medewerkers helpen u graag verder.  

Planten groothandel