Boomkwekerij Zundert voor alle groenprojecten!

Op zoek naar een boomkwekerij in Zundert (Brabant)? Maas Plant werkt met duurzame boomkwekers in de regio. Voor kleine & grote projecten.
Boomkwekerij Zundert

Boomkwekerij Zundert

Op zoek naar een boomkwekerij in Zundert voor planten of bomen? Maas Plant BV werkt samen met diverse duurzame boomkwekerijen in Zundert en omgeving. De kwekerijen zijn zowel MPS, ISO 9001 & On the way to planet proof gecertificeerd en wij bieden een totaalpakket van buitenplanten en bomen. We leveren aan verschillende partijen in heel Europa, zoals groothandelaren, gemeentes, wegenbouwbedrijven en hoveniers. Waar je ook naar op zoek bent, ons team in Zundert staat voor je klaar. Ontdek de voordelen van een samenwerking met Maas Plant BV.

Bomenkwekerij Zundert
Laanbomen

Zakelijk inkopen bij de boomkwekerij?

Ons bedrijf bestaat al meer dan 50 jaar en heeft in die periode veel mooie projecten mogen verzorgen en opleveren. Een deel van onze producten wordt geleverd vanaf een boom- en plantenkwekerij in Zundert, maar we hebben ook een intensieve samenwerking met vaste contact telers en andere betrouwbare leveranciers.
Op deze manier kunnen wij je het hele jaar door levering van onze kwalitatieve planten en bomen garanderen. Op onze locatie in Zundert worden de vrachtauto’s vakkundig geladen door onze medewerkers. De plantenkwekerij is gelegen in Brabant nabij de grens van België en leent zich daarom bij uitstek voor export naar andere landen.
Een deel van onze producten leveren we vanuit onze eigen boom- en plantenkwekerij en distributieloods te Zundert, waar het totale assortiment gecomplimenteerd wordt door een intensieve samenwerking met vaste contact telers en andere betrouwbare leverancier.

Als een gecertificeerd bedrijf is het onze verantwoordelijkheid om onze klanten te voorzien van de hoogste kwaliteit en betrouwbaarheid. Met onze 5000m2 aan distributieruimte kunnen we snel en efficiënt leveren, zonder in te leveren op onze belofte van uitmuntendheid."

Wij geven u graag de service

U kan vertrouwen op Maas Plant voor het leveren van hoogwaardige planten en boomkwekerijproducten.

Breed Assortiment

Wij leveren een jaar rond een breed assortiment buitenbeplanting

Snelle Service

Wij maken uw bestelling compleet voor levering op de gewenste dag.

Bos en Haagplanstoen

Is onze specialiteit in alle soorten en maten.

Betrouwbaar

Onze (inter)nationale relaties vinden ons al ruim 50 jaar een betrouwbare zaken partner.
Maas Plant Zundert

Maatwerk vanaf de kwekerij in Zundert

Jij kunt als ondernemer bij Maas Plant BV in Zundert terecht voor een uitgebreid assortiment van producten, bestaande uit bomen en overige buitenplanten. Zo bieden wij onder andere sierheesters, bos- en haagplantsoen, siergrassen en vaste planten en laan-, park- en vormbomen. Onze planten en bomen kunnen met of zonder kluit en in een plug, pot of container geleverd worden, afhankelijk van jouw wensen. Mis je een bepaald product in ons aanbod? Laat het dan vooral weten. Wij werken op aanvraag en verzorgen graag een totaaloplossing voor je.

Meer informatie nodig?

Ben je op zoek naar een betrouwbare planten- of boomkwekerij in Zundert? Maas Plant BV is de partner die je zoekt waarmee je alle kwekerijen in één keer bereikt. We zijn telefonisch bereikbaar op +31 (0)76 597 0800. We vertellen je graag meer over de mogelijkheden voor jouw groenproject.

Wij luisteren graag naar jouw wensen voor het tuinproject en ons team geeft graag uitleg over de mogelijkheden. Waar mogelijk en gewenst, sturen wij een medewerker voor een observatie en een persoonlijk gesprek.

Meer informatie nodig?
Wanneer u specifieke wensen heeft, kunt u deze aan ons doorgeven en verzorgen wij een totaaloplossing voor u. Dat is de service van Maas Plant BV.