Planten groothandel uit Zundert (Brabant)

Betrouwbaar

Breed assortiment

Zakelijke
klanten

Snelle levering

Wilt u planten inkopen voor uw tuinproject? Maak direct kennis met Maas Plant. Wanneer u denkt aan haagplanten, beuken of andere planten in Zundert, is Maas Plant BV namelijk de groothandel en leverancier die u zoekt. Wij leveren al meer dan 50 jaar producten voor diverse groenprojecten in heel Europa. In deze periode hebben we veel mooie projecten mogen beleveren, variërend van losse planten tot specifiek samengestelde partijen van buitenplanten. Wilt u planten in bulk inkopen? Wij leveren het. Geef snel uw order aan ons door. Wij doen de rest. Wel zo netjes.

Groothandel in planten

U kunt bij Maas Plant BV in Zundert terecht voor een uitgebreid assortiment van producten, bestaande uit planten en bomen. Bent u specifiek op zoek naar een planten groothandel van haagplanten, beuken of andere planten in Zundert? Wij staan voor u klaar met ons uitgebreide assortiment, variërend van sierheesters tot bomen. Een groot deel van de planten worden in Zundert gekweekt, maar we hebben ook nauwe samenwerkingen met contacttelers en betrouwbare leveranciers. Dankzij deze intensieve samenwerkingen kunnen wij u het hele jaar door leveringen van de allerbeste kwaliteit garanderen. Planten inkopen doet u snel en eenvoudig bij ons. Wij zoeken en vinden uw gehele bestellijst en leveren deze bij u af!

Hypericum

Planten inkopen bij Maas Plant

Maas Plant zorgt al meer dan 50 jaar voor een compleet assortiment aan planten en bomen voor hoveniers, tuinarchitecten, tuincentra, gemeenten en meer. Van klassieke plantsoorten tot de hipste trends van het moment. Wij regelen het. Bij Maas Plant vind je altijd de juiste kwaliteit voor de beste prijs. 
 
Wij houden van de tuingeluk van uw klanten. Dit laten we graag zien in de kwaliteit van onze planten en bomen welke wij direct inkopen bij gekwalificeerde kwekers. Dit zijn onze partners waar we al jaren mee samen werken. Natuurlijk helpen we niet alleen met het leveren van de juiste benodigdheden, maar kunt u ons ook vragen om advies. Over het zaaien, tuinieren of onderhouden van de planten. Wij delen graag onze kennis. 
 

Bij ons bent u ook nog eens verzekerd van een snelle afhandeling: van aanvraag tot levering. Onze locatie is uitstekend bereikbaar voor alle soorten vrachtwagens en is tevens gunstig gelegen voor export. En wist u dat wij ook op aanvraag werken? Wanneer u specifieke wensen heeft, kunt u deze aan ons doorgeven en verzorgen wij een totaaloplossing voor u. Dat is de service van Maas Plant BV.

Meer informatie

Bent u op zoek naar een betrouwbare leverancier of groothandel van planten en bomen in Zundert? Maas Plant BV is de partner die u zoekt. U kunt via onderstaande formulier eenvoudig contact met ons opnemen. U bent van harte welkom op ons kantoor in Zundert voor meer informatie over onze planten. Daarnaast zijn wij telefonisch bereikbaar op +31 (0)76 597 0800.

Stuur ons uw zakelijke order of vraag

Vul onderstaande formulier en met uw vraag of opdracht. wij nemen snel contact met u op.

Maas Plant gaat heel nauwkeurig om met uw persoonsgegevens. Lees hier meer over in onze privacyverklaring.