Planten groothandel uit Zundert (Brabant)

Witte logo

Maas Plant, uw leverancier van planten

Wilt u planten inkopen voor uw tuinproject? Maak direct kennis met Maas Plant. Wanneer u denkt aan haagplanten, beuken of andere planten in Zundert, is Maas Plant BV namelijk de groothandel en leverancier die u zoekt. Wij leveren al meer dan 50 jaar producten voor diverse groenprojecten in heel Europa. In deze periode hebben we veel mooie projecten mogen beleveren, variërend van losse planten tot specifiek samengestelde partijen van buitenplanten. Wilt u planten in bulk inkopen? Wij leveren het. Geef snel uw order aan ons door. Wij doen de rest. Wel zo netjes.

Wij geven u graag de service

Betrouwbaar

Onze (inter)nationale relaties vinden ons al ruim 50 jaar een betrouwbare zaken partner.

Bos en Haagplanstoen

Is onze specialiteit in alle soorten en maten.

Snelle Service

Wij maken uw bestelling compleet voor levering op de gewenste dag.

Breed Assortiment

Wij leveren een jaar rond een breed assortiment buitenbeplanting

Planten leverancier in Zundert

Groothandel in planten

U kunt bij Maas Plant BV in Zundert terecht voor een uitgebreid assortiment van producten, bestaande uit planten en bomen. Bent u specifiek op zoek naar een planten groothandel van haagplanten, beuken of andere planten in Zundert? Wij staan voor u klaar met ons uitgebreide assortiment, variërend van sierheesters tot bomen. Een groot deel van de planten worden in Zundert gekweekt, maar we hebben ook nauwe samenwerkingen met contacttelers en betrouwbare leveranciers. Dankzij deze intensieve samenwerkingen kunnen wij u het hele jaar door leveringen van de allerbeste kwaliteit garanderen. Planten inkopen doet u snel en eenvoudig bij ons. Wij zoeken en vinden uw gehele bestellijst en leveren deze bij u af!

Vele keuze bij Maas Plant

Bos beplanting
Fruitbomen kwekerij Brabant
Kwekerij voor bodembedekkers
Haagplantenkwekerij
Spillenkwekerij
Rozen groothandel
Coniferen kwekerij
Bloembollen groothandel
Vormbomen
Laanbomen
Sierheesters
Siergrassen en vaste planten

Planten inkopen bij Maas Plant

Maas Plant zorgt al meer dan 50 jaar voor een compleet assortiment aan planten en bomen voor hoveniers, tuinarchitecten, tuincentra, gemeenten en meer. Van klassieke plantsoorten tot de hipste trends van het moment. Wij regelen het. Bij Maas Plant vind je altijd de juiste kwaliteit voor de beste prijs.
Wij houden van de tuingeluk van uw klanten. Dit laten we graag zien in de kwaliteit van onze planten en bomen welke wij direct inkopen bij gekwalificeerde kwekers. Dit zijn onze partners waar we al jaren mee samen werken. Natuurlijk helpen we niet alleen met het leveren van de juiste benodigdheden, maar kunt u ons ook vragen om advies. Over het zaaien, tuinieren of onderhouden van de planten. Wij delen graag onze kennis.

Bij ons bent u ook nog eens verzekerd van een snelle afhandeling: van aanvraag tot levering. Onze locatie is uitstekend bereikbaar voor alle soorten vrachtwagens en is tevens gunstig gelegen voor export. En wist u dat wij ook op aanvraag werken? Wanneer u specifieke wensen heeft, kunt u deze aan ons doorgeven en verzorgen wij een totaaloplossing voor u. Dat is de service van Maas Plant BV.

Meer informatie

Bent u op zoek naar een betrouwbare leverancier of groothandel van planten en bomen in Zundert? Maas Plant BV is de partner die u zoekt. U kunt via onderstaande formulier eenvoudig contact met ons opnemen. U bent van harte welkom op ons kantoor in Zundert voor meer informatie over onze planten. Daarnaast zijn wij telefonisch bereikbaar op +31 (0)76 597 0800.