Bodembedekkers van de kwekerij

Wij leveren alle bodembedekkers rechtstreeks van de kwekerij
Witte logo

Wij leveren alle bodembedekkers rechtstreeks van de kwekerij

Bent u op zoek naar een leverancier van diverse soorten bodembedekkers of anderen buitenplanten? Bij Maas Plant uit Zundert zit u dan goed! Wij leveren alle bodembedekkers rechtstreeks van de kwekerij.  Wij leveren al enkele jaren het volledige pakket aan buitenplanten en bomen. Dit kunnen wij doen omdat we nauw samenwerken met vaste bodembedekkers kwekerijen. Hierdoor kunnen we altijd bestellen waar u naar op zoek bent. Wij leveren door heel Europa aan een breed scala aan klanten zoals, groothandelaren, hoveniers en diverse gemeenten. Wij zijn graag uw partner in groen.

Wij geven u graag de service

Betrouwbaar

Onze (inter)nationale relaties vinden ons al ruim 50 jaar een betrouwbare zaken partner.

Bos en Haagplanstoen

Is onze specialiteit in alle soorten en maten.

Snelle Service

Wij maken uw bestelling compleet voor levering op de gewenste dag.

Breed Assortiment

Wij leveren een jaar rond een breed assortiment buitenbeplanting

Planten leverancier in Zundert

Ruim assortiment buitenplanten

Wij leveren de bodembedekkers rechtstreeks vanuit de kwekerij over de hele wereld. Vanuit ons kantoor in Zundert kunnen wij een snelle levering garanderen naar verschillende bestemmingen in binnen- en buitenland. Onze ligging is ideaal voor export naar omliggende landen. Maas Plant is uw leverancier als het gaat over een totaalpakket aan groen. Het hele jaar door kopen wij verschillende soorten planten en bomen in bij de kwekerij. Dan kunt u denken aan

Het maakt niet uit wat u wilt. Al onze producten zijn niet seizoensgebonden en kunnen het hele jaar door geleverd worden! Ieder project behandelen wij met hoogwaardige kwaliteit en geven we het de aandacht die het verdiend. Op deze manier garanderen wij een uitstekende service en bouwen we graag langdurige en duurzame klantrelaties op. Daar hechten wij elke dag veel waarde aan.

Vele keuze bij Maas Plant

Bos beplanting
Fruitbomen kwekerij Brabant
Kwekerij voor bodembedekkers
Haagplantenkwekerij
Spillenkwekerij
Rozen groothandel
Coniferen kwekerij
Bloembollen groothandel
Vormbomen
Laanbomen
Sierheesters
Siergrassen en vaste planten

Plaats direct uw bestelling

Het bestellen van de diverse soorten bodembedekkers kunt u doen door contact met ons op te nemen door te mailen naar maasplant@maasplant.nl of telefonisch contact op te nemen via +31 (0)76 597 0800. Daarnaast bent u van harte welkom op ons kantoor in Zundert. Samen kijken wij naar uw wensen zodat we u de beste kwaliteit kunnen bieden. Wij zorgen ervoor dat de bodembedekkers conform zijn qua soort en maat en snel aan u geleverd worden vanuit de kwekerij.

Breng uw ruimte tot leven - ontdek ons assortiment en haal vandaag nog uw groen in de tuin!