Fruitbomen bestellen

Betrouwbaar

Breed assortiment

Snelle levering

Bent u op zoek naar een fruitbomen leverancier die deze rechtstreeks bij de kwekerij kan bestellen? Dan is Maas Plant BV de partij die u zoekt. Wij leveren het volledig pakket aan buitenplanten en bomen, waaronder de beplanting waar u naar op zoek bent. Wij werken nauw samen met verschillende fruitbomen kwekerijen waardoor wij alles kunnen bestellen waar u naar op zoek bent. Wij leveren door heel Europa en hebben daardoor een groot scala aan klanten. Hierbij kunt u denken aan groothandelaren, hoveniers en gemeenten.

Vers fruit uit eigen tuin

Wilt u uw eigen fruit telen? Wij kunnen ons dat goed voorstellen! Er gaat namelijk niets boven vers fruit uit eigen (moes)tuin. Met het ruime assortiment aan fruitbomen die wij kunnen bestellen, kunt u heel gemakkelijk een eigen kwekerij beginnen. Wij hebben jarenlange ervaring met het leveren van dit type beplanting en helpen u er dan ook graag bij.

Fruitbomen bestellen

Jarenlange ervaring

Maas Plant BV is dé leverancier als u op zoek bent naar een fruitbomen kwekerij. We werken al ruim 50 jaar samen met verschillende kwekerijen over de hele wereld, waardoor we u van uitstekend advies kunnen voorzien. Naast fruitbomen kunt u ook bij ons terecht als u op zoek bent naar haagplantsoen, siergrassen of parkbomen. Wij maken de bestelling compleet en zullen het op het gewenste moment bij u bezorgen. Dit doen wij het gehele jaar rond.  

Wij bestellen uw fruitbomen rechtstreeks bij de kwekerij

Het bestellen van fruitbomen kunt u doen door contact met ons op te nemen door te mailen naar maasplant@maasplant.nl of telefonisch contact op te nemen via +31 (0)76 597 0800. Samen kijken wij naar uw wensen zodat we u de beste kwaliteit kunnen bieden. Daarnaast bent u van harte welkom op ons kantoor in Zundert, waar we u graag meer vertellen over de verschillende fruitbomen die wij u kunnen leveren.

Stuur ons een bericht

Vul onderstaande formulier en met uw vraag of opdracht. wij nemen snel contact met u op.

Maas Plant gaat heel nauwkeurig om met uw persoonsgegevens. Lees hier meer over in onze privacyverklaring.