Fruitbomen bestellen

Witte logo

Maas Plant, uw leverancier van planten

Bent u op zoek naar een fruitbomen leverancier die deze rechtstreeks bij de kwekerij kan bestellen? Dan is Maas Plant BV de partij die u zoekt. Wij leveren het volledig pakket aan buitenplanten en bomen, waaronder de beplanting waar u naar op zoek bent. Wij werken nauw samen met verschillende fruitbomen kwekerijen waardoor wij alles kunnen bestellen waar u naar op zoek bent. Wij leveren door heel Europa en hebben daardoor een groot scala aan klanten. Hierbij kunt u denken aan groothandelaren, hoveniers en gemeenten.

Wij geven u graag de service

Betrouwbaar

Onze (inter)nationale relaties vinden ons al ruim 50 jaar een betrouwbare zaken partner.

Bos en Haagplanstoen

Is onze specialiteit in alle soorten en maten.

Snelle Service

Wij maken uw bestelling compleet voor levering op de gewenste dag.

Breed Assortiment

Wij leveren een jaar rond een breed assortiment buitenbeplanting

fruitbomen in brabant te koop

Vers fruit uit eigen tuin

Wilt u uw eigen fruit telen? Wij kunnen ons dat goed voorstellen! Er gaat namelijk niets boven vers fruit uit eigen (moes)tuin. Met het ruime assortiment aan fruitbomen die wij kunnen bestellen, kunt u heel gemakkelijk een eigen kwekerij beginnen. Wij hebben jarenlange ervaring met het leveren van dit type beplanting en helpen u er dan ook graag bij.

Vele keuze bij Maas Plant

Bos beplanting
Fruitbomen kwekerij Brabant
Kwekerij voor bodembedekkers
Haagplantenkwekerij
Spillenkwekerij
Rozen groothandel
Coniferen kwekerij
Bloembollen groothandel
Vormbomen
Laanbomen
Sierheesters
Siergrassen en vaste planten

Jarenlange ervaring

Maas Plant BV is dé leverancier als u op zoek bent naar een fruitbomen kwekerij. We werken al ruim 50 jaar samen met verschillende kwekerijen over de hele wereld, waardoor we u van uitstekend advies kunnen voorzien. Naast fruitbomen kunt u ook bij ons terecht als u op zoek bent naar haagplantsoen, siergrassen of parkbomen. Wij maken de bestelling compleet en zullen het op het gewenste moment bij u bezorgen. Dit doen wij het gehele jaar rond.

Wij bestellen uw fruitbomen rechtstreeks bij de kwekerij

Het bestellen van fruitbomen kunt u doen door contact met ons op te nemen door te mailen naar maasplant@maasplant.nl of telefonisch contact op te nemen via +31 (0)76 597 0800. Samen kijken wij naar uw wensen zodat we u de beste kwaliteit kunnen bieden. Daarnaast bent u van harte welkom op ons kantoor in Zundert, waar we u graag meer vertellen over de verschillende fruitbomen die wij u kunnen leveren.