Op zoek naar een beuken kwekerij?

Witte logo

Beuken vers van de kwekerij

Maas Plant is de beuken kwekerij van Noord-Brabant. Wij zijn trots op onze beukenhagen en zijn een goede aanvulling op ons uitgebreide assortiment. Als beuken kwekerij hebben wij veel kennis en ervaring opgebouwd over de beuk. Dagelijks leveren wij aan onze klanten zoals groothandels, groenvoorzieners en hoveniers. Dit doen wij binnen heel Europa. 

De beukenhaag maakt zich geliefd door hun esthetische waarde maar creëren ook veel privacy, windberscherming. Niet geheel onbelangrijk, ze bevorderen ook de biodiversiteit. Beukenhagen zijn verkrijgbaar in twee varianten: de groene beuk, die een weelderige groene kleur heeft in de lente en zomer, en de rode beuk die opvalt met zijn dieprode blad. Bij ons vindt u uw perfecte beukenhaag en kan per direct bij u geleverd worden, bestel daarom je beuken direct bij Maas Plant.

De voordelen van beuken

Beukenhagen geven u meerdere voordelen die ze tot een uitstekende keuze maken. Ze blijven door het jaar heen mooi. In de lente en zomer bieden ze weelderig groen of dieprood blad. In de herfst transformeren de bladeren naar gouden tinten, wat zorgt voor een warme en typische herfstuitstraling. Daarnaast zijn beukenhagen uitermate flexibel wat betreft vormgeving en kunnen ze door snoei gemakkelijk in verschillende vormen worden gehouden. Dit maakt ze geschikt voor zowel formele tuinen als meer natuurlijke landschapsontwerpen.

Wij geven u graag de service

Betrouwbaar

Onze (inter)nationale relaties vinden ons al ruim 50 jaar een betrouwbare zaken partner.

Bos en Haagplanstoen

Is onze specialiteit in alle soorten en maten.

Snelle Service

Wij maken uw bestelling compleet voor levering op de gewenste dag.

Breed Assortiment

Wij leveren een jaar rond een breed assortiment buitenbeplanting

Persoonlijk advies

Bij Maasplant streven we er altijd naar om onze klanten te voorzien van de beste planten. Daarnaast ondersteunen we onze klanten graag met deskundig advies en tips voor de verzorging en het onderhoud van hun beukenhagen. Door de jarenlange ervaring en diepgaande kennis op het gebied van de teelt van beuken, kunnen wij jou voorzien van het beste advies.

Neem direct contact met ons op

Enthousiast geworden over de beukenhaag en wil je meer te weten komen? Neem dan direct contact met ons en kom erachter hoe wij uw groenproject kunnen verrijken.

Breng uw ruimte tot leven - ontdek ons assortiment en haal vandaag nog uw groen in de tuin!