Sierheesters

Wilt u graag diverse soorten sierheesters inkopen voor uw tuinprojecten? Maas Plant is graag uw leverancier voor buitenplanten. Neem direct contact op.
Witte logo

Maas Plant, uw leverancier van planten

Bent u als hovenier, gemeente of organisatie op zoek naar mooie heesters en sierstruiken? Dan bent u bij Maas Plant aan het juiste adres. Wij hebben diverse soorten sierheesters in ons assortiment. Voor elke tuin of park kunt u gebruik maken van een bulk sierlijke heesters of andere buitenplanten die wij aanbieden. Al meer dan 50 jaar zijn wij niet alleen een toegewijde leverancier van bomen en buitenplanten, maar ook met een enorm breed assortiment. Wij hebben in de loop der jaren al vele diverse opdrachtgevers mogen helpen met het aanleveren van planten voor hoogwaardige groenvoorzieningen. Wilt u meer weten over onze sierheesters of andere buitenplanten? Neem vrijblijvend contact met ons op. Onze vriendelijke medewerkers helpen u graag verder.

Wij geven u graag de service

Betrouwbaar

Onze (inter)nationale relaties vinden ons al ruim 50 jaar een betrouwbare zaken partner.

Bos en Haagplanstoen

Is onze specialiteit in alle soorten en maten.

Snelle Service

Wij maken uw bestelling compleet voor levering op de gewenste dag.

Breed Assortiment

Wij leveren een jaar rond een breed assortiment buitenbeplanting

Planten leverancier in Zundert

Verschillende soorten sierheesters

In ons assortiment vindt u verschillende soorten heesters voor uw inkoop. Hierbij kunt u denken aan bijvoorbeeld bloeiende of wintergroene sierheesters. Deze planten geven meer sier aan de tuin, maar ze zijn ook erg praktisch. Veel soorten laten zich ook goed als haagplanten gebruiken voor het creëren van een mooie dichte haag. Wij zorgen er altijd voor dat we de meest geschikte buitenplanten leveren voor de aanleg van uw groenvoorzieningen.

Vele keuze bij Maas Plant

Bos beplanting
Fruitbomen kwekerij Brabant
Kwekerij voor bodembedekkers
Haagplantenkwekerij
Spillenkwekerij
Rozen groothandel
Coniferen kwekerij
Bloembollen groothandel
Vormbomen
Laanbomen
Sierheesters
Siergrassen en vaste planten

Uitstekende service van Maas Plant

Wanneer u een order plaatst bij Maas Plant, geniet u direct van enkele voordelen. Onze producten zijn niet seizoensgebonden en kunnen wij het hele jaar door leveren. Daarbij werken we altijd op aanvraag. Wij zorgen er voor dat uw order compleet is op de gewenste dag. Ons toegewijd personeel en onze betrouwbare service zorgen voor een snelle afhandeling van aanvraag tot levering. Ook zijn wij goed bereikbaar voor alle soorten voertuigen en als logistiek draaipunt ideaal gelegen voor export naar diverse Europese bestemmingen.

Kom direct in contact

Bent u benieuwd naar de verschillende soorten sierheesters voor uw project? Neem direct contact met ons op. Of het nu gaat het om de aanleg van een nieuwe tuin of park, Maas Plant is graag uw leverancier. We zijn telefonisch te bereiken via +31(0) 76 597 0800 of per mail via maasplant@maasplant.nl. Onze medewerkers helpen u graag verder.

Breng uw ruimte tot leven - ontdek ons assortiment en haal vandaag nog uw groen in de tuin!