Planten inkopen?

Betrouwbaar

Breed assortiment

Snelle levering

Maas Plant BV is de groothandel en leverancier die u zoekt wanneer u planten moet inkopen. Voor uw grootschalige project of voor uw eigen klanten. Wij zorgen al meer dan 50 jaar ervoor dat de juiste planten en bomen worden geleverd. Als totaalleverancier in groen zijn wij de partij voor het inkopen van planten. Het maakt niet uit wat u nodig heeft en in welk seizoen. Door nauwe samenwerkingen met kwekers en partners kunnen wij een heel jaar lang alle gewenste planten en bomen inkopen en leveren. Zo kunt u altijd aan de slag voor uw projecten. 

Inkopen van planten bij de groothandel

Bij Maas Plant BV kunt u diverse planten en bomen inkopen, het hele jaar door. Wat ook uw situatie is, wij leveren het op de juiste plek en tijd. Bent u bijvoorbeeld op zoek naar haagplanten, sierheesters of parkbomen? Onze specialisten helpen u graag verder. Een groot gedeelte van de planten worden in Zundert gekweekt, maar we hebben ook nauwe samenwerkingen met contacttelers en betrouwbare leveranciers wereldwijd. Hierdoor zijn wij altijd in staat om de planten die u inkoopt, te leveren. De beste service en kwaliteit, dat mag u van Maas Plant BV verwachten. Planten inkopen doet u snel en eenvoudig bij ons. Wij zoeken en vinden uw gehele bestellijst en leveren deze bij u af.
Planten inkopen

Planten inkopen bij Maas Plant

Naast dat Maas Plant BV vanuit Zundert een zeer uitgebreid assortiment van planten levert, biedt een samenwerking nog veel meer voordelen voor u. Bij ons bent u namelijk verzekerd van een snelle afhandeling: van aanvraag tot levering. Onze locatie is uitstekend bereikbaar voor alle soorten vrachtwagens en is tevens gunstig gelegen voor export. En wist u dat wij ook op aanvraag werken? Wanneer u specifieke wensen heeft, kunt u deze aan ons doorgeven en verzorgen wij een totaaloplossing voor u. Dat is de service van Maas Plant BV.

Meer informatie

Bent u op zoek naar een betrouwbare leverancier voor het inkopen van planten en bomen? Maas Plant BV is de partner die u zoekt. U kunt via het contactformulier eenvoudig contact met ons opnemen. U bent van harte welkom op ons kantoor in Zundert voor meer informatie over onze planten. Daarnaast zijn wij telefonisch bereikbaar op +31 (0)76 597 0800.

Stuur ons een bericht

Vul onderstaande formulier en met uw vraag of opdracht. Wij nemen snel contact met u op.

Maas Plant gaat heel nauwkeurig om met uw persoonsgegevens. Lees hier meer over in onze privacyverklaring.