Laanbomen

Bent u op zoek naar een professionele laanbomen leverancier? Het team van Maas Plant helpt u op een aandachtige en zorgvuldige manier.
Witte logo

Zoekt u een partner voor de inkoop van een bulk laanbomen?

Zoekt u een partner voor de inkoop van een bulk laanbomen? Maas Plant is een ervaren leverancier die u hier aandachtig mee helpt. Wij hebben al meer dan 50 jaar ervaring en hebben in deze periode mooie projecten mogen verzorgen en opleveren. Wilt u meer weten over onze laanbomen of andere buitenplanten? Neem gerust contact met ons op. Onze medewerkers staan voor u klaar.

Wij geven u graag de service

Betrouwbaar

Onze (inter)nationale relaties vinden ons al ruim 50 jaar een betrouwbare zaken partner.

Bos en Haagplanstoen

Is onze specialiteit in alle soorten en maten.

Snelle Service

Wij maken uw bestelling compleet voor levering op de gewenste dag.

Breed Assortiment

Wij leveren een jaar rond een breed assortiment buitenbeplanting

Planten leverancier in Zundert

Laanbomen van kwaliteit

Als kwekerij en leverancier van laanbomen leveren wij uitsluitend bomen van hoogwaardige kwaliteit. Laanbomen hebben geen specifieke bloeiperiode. Dat wil dus zeggen dat deze boom het hele jaar kan bloeien.

Daarnaast zijn laanbomen er in veel soorten en zijn het echte karaktervolle siermakers.

Naast laan-, park- of vormbomen leveren wij nog veel meer buitenplanten. Onze specialiteit is ongetwijfeld het brede assortiment bos- en haagplantsoen. Wij vinden duurzame kwaliteitsproducten erg belangrijk. Onze filosofie is dat dit een onmisbare bijdrage levert aan het eindresultaat.

Vele keuze bij Maas Plant

Bos beplanting
Fruitbomen kwekerij Brabant
Kwekerij voor bodembedekkers
Haagplantenkwekerij
Spillenkwekerij
Rozen groothandel
Coniferen kwekerij
Bloembollen groothandel
Vormbomen
Laanbomen
Sierheesters
Siergrassen en vaste planten

Onze werkwijze

Wij weten dat bij het leveren van laanbomen een zorgvuldige aanpak nodig is. Om de levering zo nauwkeurig mogelijk te verrichten, geven wij ieder project de aandacht dat nodig is. Daarnaast kunt u verwachten dat onze laanbomen altijd van uitstekende kwaliteit zijn. Ons toegewijd personeel en onze vertrouwde diensten zorgen voor een snelle afhandeling van aanvraag tot levering. Ook zijn wij goed bereikbaar voor alle soorten vrachtwagens en als logistiek draaipunt ideaal gelegen voor export naar diverse Europese bestemmingen.

Neem contact op

Wilt u graag meer informatie over onze laanbomen of over onze manier van leveren? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op. Dit kan telefonisch via 0031(0) 76 597 0800 of per mail via maasplant@maasplant.nl. Ons team helpt u graag verder.

Breng uw ruimte tot leven - ontdek ons assortiment en haal vandaag nog uw groen in de tuin!