Fruitbomenkwekerij Brabant

Allerlei soorten fruitbomen bij ons in Zundert
Witte logo

Wij leveren fruitbomen aan zowel particulieren als bedrijven

Als u als ondernemer, gemeente of organisatie op zoek bent naar een goede fruitbomenkwekerij in Brabant dan bent u bij Maas Plant aan het juiste adres. Al ruim 50 jaar hebben wij ervaring met het kweken van allerlei soorten bomen, zoals bijvoorbeeld fruitbomen. Wij leveren fruitbomen aan zowel particulieren als bedrijven. Door onze brede assortiment is ons zakelijke klantenbestand heel divers. Groothandelaren, hoveniers en gemeenten kopen bomen en planten in bulk bij ons in.

fruitboom in brabant te koop
fruitbomen brabant

Verschillende soorten fruitbomen inkopen?

Het kweken van uw eigen fruit is ontzettend lekker en ook nog eens makkelijk om te doen! Als hovenier kunt u het hele jaar door fruitbomen inkopen. Ook kunt u ervoor kopen om fruitbomen voor uw tuin te kopen om zo zelf te genieten van heerlijk fruit.

Door de samenwerking met verschillende kwekers, waaronder fruitboomkwekerijen in Brabant, kunnen wij u vrijwel alle soorten fruitbomen leveren. De meest populaire zijn natuurlijk de appelboom of perenboom, maar ook kersenbomen en pruimenbomen worden veel in bulk besteld. U kunt bij ons een diverse fruitbomen inkopen. Wij zijn graag uw partner voor de inkoop van uw groen project.

Wij geven u graag de service

U kan vertrouwen op Maas Plant voor het leveren van hoogwaardige planten en boomkwekerijproducten.

Breed Assortiment

Wij leveren een jaar rond een breed assortiment buitenbeplanting

Snelle Service

Wij maken uw bestelling compleet voor levering op de gewenste dag.

Bos en Haagplanstoen

Is onze specialiteit in alle soorten en maten.

Betrouwbaar

Onze (inter)nationale relaties vinden ons al ruim 50 jaar een betrouwbare zaken partner.
Maas Plant

Fruitbomen in bulk inkopen?

Het planten en onderhouden van fruitbomen vergt enige kennis. Zo kunt u een fruitboom het best planten wanneer deze in rust is. Grofweg is dit de periode van half oktober tot eind maart. In deze periode is de grond meestal goed vochtig, wat belangrijk is voor de groei van de boom. Let hierbij wel op dat het niet vriest!

Het onderhouden van fruitbomen is over het algemeen afhankelijk van het soort fruitboom dat u wilt inkopen. Het is belangrijk dat u gebruik maakt van een goede bemesting en de boom ook tijdig snoeit. De juiste manier van snoeien verschilt per soort, maar algemene regels hierbij zijn dat u boven een buitenknop de tak afknipt. Takken afknippen doet u het beste vlak boven de knop en schuin.

Rechtstreeks van de fruitbomenkwekerij

U wilt natuurlijk een fruitboom inkopen die het lekkerste fruit levert. Door onze jarenlange ervaring weten wij precies welke fruitboom kwekerij in Brabant de beste bomen kweekt. Zo weet u zeker dat u een goede basis heeft voor heerlijk vers fruit uit de eigen tuin.

Heeft u vragen of wilt u een bestelling voor fruitbomen plaatsen? Bel ons dan op 076-597 0800 of stuur een mailtje naar maasplant@maasplant.nl. Wij kijken graag met u mee. Onze experts zullen u helpen met uw wensen en u de beste fruitbomen aanbieden.

Breng uw ruimte tot leven - ontdek ons assortiment en haal vandaag nog uw groen in de tuin!