Siergrassen en vaste planten

Wilt u graag diverse soorten siergrassen en vaste planten inkopen? Maas Plant is graag uw leverancier voor buitenplanten. Neem direct contact met ons op.
Witte logo

Siergras bij Maas Plant

Bent u op zoek naar een leverancier van siergrassen en vaste planten? Dan bent u bij Maas Plant aan het juiste adres. Wij hebben een ruim assortiment buitenplanten en bomen die wij het hele jaar door kunnen leveren. Al 50 jaar lang helpen wij diverse klanten bij de aanleg van verschillende groenvoorzieningen. Wilt u meer weten over onze siergrassen en vaste planten? Onze vriendelijke medewerkers helpen u graag verder.

Wij geven u graag de service

Betrouwbaar

Onze (inter)nationale relaties vinden ons al ruim 50 jaar een betrouwbare zaken partner.

Bos en Haagplanstoen

Is onze specialiteit in alle soorten en maten.

Snelle Service

Wij maken uw bestelling compleet voor levering op de gewenste dag.

Breed Assortiment

Wij leveren een jaar rond een breed assortiment buitenbeplanting

Planten leverancier in Zundert

Siergrassen kopen

Siergrassen kopen gaat snel en eenvoudig op onze website. Wij werken altijd op aanvraag. Dit betekent dat wij altijd een duidelijk aanbod en offerte op maat voor u maken. Siergrassen mogen uiteraard niet ontbreken in een onderhoudsvriendelijke tuin. Vanaf het voorjaar tot ver in oktober zijn de siergrassen een mooie toevoeging voor het aanleg van een mooie tuin of gazon. Bovendien kunt u siergrassen eenvoudig combineren met vaste planten of bijvoorbeeld met sierheesters. U kunt bij ons siergrassen kopen die leverbaar zijn in pot of container. Wij bieden ook diverse waterplanten aan.

Vele keuze bij Maas Plant

Bos beplanting
Fruitbomen kwekerij Brabant
Kwekerij voor bodembedekkers
Haagplantenkwekerij
Spillenkwekerij
Rozen groothandel
Coniferen kwekerij
Bloembollen groothandel
Vormbomen
Laanbomen
Sierheesters
Siergrassen en vaste planten

Uitstekende service van Maas Plant

Wanneer u een order plaatst bij Maas Plant geniet u direct van enkele voordelen. Onze siergrassen en vaste planten zijn niet seizoensgebonden en leveren wij het hele jaar. Onze medewerkers zorgen er altijd voor dat uw order compleet is en deze snel geleverd kan worden op de dag dat het u het beste uitkomt. Bovendien hebben wij veel meer buitenplanten in ons assortiment waarmee wij onder andere groothandelaren, gemeenten en hoveniers van dienst zijn. Wij zijn graag uw leverancier van buitenplanten, waaronder siergrassen en vaste planten.

Neem contact met ons op

Wilt u meer weten over onze diverse siergrassen en vaste planten, of over hoe wij u als leverancier van dienst kunnen zijn? Neem gerust contact met ons op. We zijn telefonisch te bereiken via +31(0) 76 597 0800 of per mail via maasplant@maasplant.nl. Onze medewerkers helpen u graag verder.

Breng uw ruimte tot leven - ontdek ons assortiment en haal vandaag nog uw groen in de tuin!