Dé planten leverancier voor particulieren

Maas Plant is de zakelijke planten leverancier. Geen project is te klein voor ons. Heb je planten nodig? Laat het ons weten en we bespreken graag alle opties.
Planten leverancier

Maas Plant, jouw leverancier van planten

Maas Plant is een complete planten leverancier voor zowel bedrijven als particulieren. Ben jij particulier en heb je een prachtig tuinproject op de planning staan? Wij helpen je graag verder. Wij leveren het gehele jaar door alle planten die je nodig hebt. Neem gerust contact met ons op en we bespreken graag alle opties voor jouw tuinproject. Vele particulieren zijn je al voorgegaan en hebben hun droomtuin weten te realiseren met onze planten. Dat maakt dat wij ook een ideale planten leverancier zijn voor particulieren. Neem nu contact op.

planten leverancier maas plant

De planten leverancier voor iedereen

Wij zijn een planten leverancier waar de hovenier en particulier samen komen. We leveren altijd op aanvraag. Dit maakt dat wij geschikt zijn voor zakelijke afnemers. Toch weet de particulier ons steeds meer te vinden. En dat wordt gewaardeerd. Door ons en de klant. Dankzij een persoonlijke service en afname op maat weten wij ook de particulier te verrassen met al het groen. Wij zijn daarom een echte planten leverancier die voor iedereen klaar staat. Mogelijkheden bespreken? Geef een belletje.

Wij geven u graag de service

U kan vertrouwen op Maas Plant voor het leveren van hoogwaardige planten en boomkwekerijproducten.

Breed Assortiment

Wij leveren een jaar rond een breed assortiment buitenbeplanting

Snelle Service

Wij maken uw bestelling compleet voor levering op de gewenste dag.

Bos en Haagplanstoen

Is onze specialiteit in alle soorten en maten.

Betrouwbaar

Onze (inter)nationale relaties vinden ons al ruim 50 jaar een betrouwbare zaken partner.

Gehele jaar rond een breed assortiment

Als planten leverancier werken wij met meer dan 100 verschillende kwekerijen. Dit betekent dat wij je altijd kunnen voorzien van alle planten. En dat het hele jaar door! Wij werken niet seizoensgebonden dus heb je altijd de keuze uit een ruim aanbod planten en bomen. Met meer dan 50 jaar ervaring kan je op ons als grote leverancier van planten vertrouwen. We zijn daarnaast zowel MPS, ISO 9001 & Planet Proof gecertificeerd. Door te kiezen voor Maas Plant kies je dus niet alleen voor kwaliteit, maar ook voor betrouwbaarheid.

Voordelen van Maas Plant

Naast dat Maas Plant BV vanuit Zundert een zeer uitgebreid assortiment van planten levert, biedt een samenwerking nog veel meer voordelen voor je. Bij ons ben je namelijk verzekerd van een snelle afhandeling: van aanvraag tot levering. Onze locatie is uitstekend bereikbaar voor alle soorten vrachtwagens en is tevens gunstig gelegen voor export. En wist je dat wij ook op aanvraag werken? Wanneer je specifieke wensen heeft, kan je deze aan ons doorgeven en verzorgen wij een totaaloplossing voor je. Dat is de service van Maas Plant BV.

Meer informatie nodig?
Wanneer u specifieke wensen heeft, kunt u deze aan ons doorgeven en verzorgen wij een totaaloplossing voor u. Dat is de service van Maas Plant BV.