Dé planten leverancier voor particulieren

Maas Plant is de zakelijke planten leverancier. Geen project is te klein voor ons. Heeft u planten nodig? Laat het ons weten en we bespreken graag alle opties.
Witte logo

Maas Plant, uw leverancier van planten

Maas Plant is een complete planten leverancier voor zowel bedrijven als particulieren. Bent u particulier en heeft u een prachtig tuinproject op de planning staan? Wij helpen u graag verder. Wij leveren een jaar lang alle planten die u nodig heeft. Neem gerust contact met ons op en we bespreken graag alle opties voor uw tuinproject. Vele particulieren zijn u al voorgegaan en hebben hun droomtuin weten te realiseren met onze planten. Dat maakt dat wij ook een ideale planten leverancier zijn voor particulieren. Neem nu contact op.

Wij geven u graag de service

Betrouwbaar

Onze (inter)nationale relaties vinden ons al ruim 50 jaar een betrouwbare zaken partner.

Bos en Haagplanstoen

Is onze specialiteit in alle soorten en maten.

Snelle Service

Wij maken uw bestelling compleet voor levering op de gewenste dag.

Breed Assortiment

Wij leveren een jaar rond een breed assortiment buitenbeplanting

De planten leverancier voor iedereen

Wij zijn een planten leverancier waar de hovenier en particulier samen komen. We leveren altijd op aanvraag. Dit maakt dat wij geschikt zijn voor zakelijke afnemers. Toch weet de particulier ons steeds meer te vinden. En dat wordt gewaardeerd. Door ons en de klant. Dankzij een persoonlijke service en afname op maat weten wij ook de particulier te verrassen met al het groen. Wij zijn daarom een echte planten leverancier die voor iedereen klaar staat. Mogelijkheden bespreken? Geef een belletje.

Vele keuze bij Maas Plant

Bos beplanting
Fruitbomen kwekerij Brabant
Kwekerij voor bodembedekkers
Haagplantenkwekerij
Spillenkwekerij
Rozen groothandel
Coniferen kwekerij
Bloembollen groothandel
Vormbomen
Laanbomen
Sierheesters
Siergrassen en vaste planten

Gehele jaar rond een breed assortiment

Als planten leverancier werken wij met meer dan 100 verschillende kwekerijen. Dit betekent dat wij u altijd kunnen voorzien van alle planten. En dat het hele jaar door! Wij werken niet seizoensgebonden dus heeft u altijd de keuze uit een ruim aanbod planten en bomen. Met meer dan 50 jaar ervaring kunt u op ons als grote leverancier van planten vertrouwen. We zijn daarnaast zowel MPS als ISO 9001 gecertificeerd. Door te kiezen voor Maas Plant kiest u dus niet alleen voor kwaliteit, maar ook voor betrouwbaarheid.

Voordelen van Maas Plant

Naast dat Maas Plant BV vanuit Zundert een zeer uitgebreid assortiment van planten levert, biedt een samenwerking nog veel meer voordelen voor u. Bij ons bent u namelijk verzekerd van een snelle afhandeling: van aanvraag tot levering. Onze locatie is uitstekend bereikbaar voor alle soorten vrachtwagens en is tevens gunstig gelegen voor export. En wist u dat wij ook op aanvraag werken? Wanneer u specifieke wensen heeft, kunt u deze aan ons doorgeven en verzorgen wij een totaaloplossing voor u. Dat is de service van Maas Plant BV.

Meer informatie nodig?

Wanneer u specifieke wensen heeft, kunt u deze aan ons doorgeven en verzorgen wij een totaaloplossing voor u. Dat is de service van Maas Plant BV.