Dé planten leverancier uit Zundert!

Bij planten leverancier Maas Plant in Zundert (Brabant) kun je altijd de juiste planten inkopen. Een heel jaar door geleverd. Geef snel jouw order door.

Maas Plant, jouw leverancier van planten

Ben je op zoek naar een leverancier uit Zundert van bomen of planten voor het aanleggen van groenvoorzieningen? Dan bent je bij Maas Plant aan het juiste adres. Als ervaren leverancier van groen hebben we al meer dan 50 jaar mooie projecten mogen verzorgen en opleveren. Of het nu gaat om de aanleg van tuin-, bos-, park of bermbeplanting, onze medewerkers helpen je graag verder.

Zakelijk

Wees zeker van kwaliteit. Ongeacht het seizoen kunnen wij bulk bestellingen bomen en buitenplanten op aanvraag verzorgen. Mis je iets in ons assortiment? Dan gaan we voor je op zoek. Altijd met persoonlijke zorg voor jouw bestelling.

Particulier

Op zoek naar een bijzondere plant of boom om je tuin op te laten bloeien? Of kunnen wij je adviseren voor de optimale tuin? Maas Plant denkt graag met je mee en kan ook grote aanvragen in één keer bij jou leveren. Wel zo makkelijk

Wij geven je graag de service

Betrouwbaar

Onze (inter)nationale relaties vinden ons al ruim 50 jaar een betrouwbare zaken partner.

Bos en Haagplanstoen

Is onze specialiteit in alle soorten en maten.

Snelle Service

Wij maken jouw bestelling compleet voor levering op de gewenste dag.

Breed Assortiment

Wij leveren een jaar rond een breed assortiment buitenbeplanting

Planten leverancier nodig voor jouw tuinproject?

Ben je op zoek naar een leverancier van planten voor jouw tuinproject, de aanleg van een bloemenperk of voor een ander grootschalig groen project? Kom dan direct in contact met de specialisten van Maas Plant! Wij verzekeren je de beste kwaliteit in combinatie met een uitstekende levering. Kunnen wij je als planten leverancier van dienst zijn? Wij helpen graag alle hoveniers, gemeenten, groothandelaren en groenvoorzieners. We maken graag een offerte op maat voor je op.

tuin project plantenleverancier maas plant
Leverancier van planten

Gehele jaar rond een breed assortiment

Als planten leverancier in Zundert werken wij met meer dan 100 verschillende kwekerijen. Dit betekent dat wij je altijd kunnen voorzien van alle planten. En dat het hele jaar door! Wij werken niet seizoensgebonden dus heb je altijd de keuze uit een ruim aanbod planten en bomen. Met meer dan 50 jaar ervaring kun je op ons als grote leverancier van planten vertrouwen. We zijn daarnaast zowel MPS als ISO 9001 gecertificeerd. Door te kiezen voor Maas Plant kies je dus niet alleen voor kwaliteit, maar ook voor betrouwbaarheid.

Vele keuze bij Maas Plant

Bos beplanting
Fruitbomen kwekerij Brabant
Kwekerij voor bodembedekkers
Haagplantenkwekerij
Spillenkwekerij
Rozen groothandel
Coniferen kwekerij
Bloembollen groothandel
Vormbomen
Laanbomen
Sierheesters
Siergrassen en vaste planten

Voordelen van Maas Plant

Naast dat Maas Plant BV vanuit Zundert een zeer uitgebreid assortiment van planten levert, biedt een samenwerking nog veel meer voordelen voor je. Bij ons ben je namelijk verzekerd van een snelle afhandeling: van aanvraag tot levering. Onze locatie is uitstekend bereikbaar voor alle soorten vrachtwagens en is tevens gunstig gelegen voor export. En wist je dat wij ook op aanvraag werken? Wanneer je specifieke wensen heeft, kan je deze aan ons doorgeven en verzorgen wij een totaaloplossing voor je. Dat is de service van Maas Plant BV.

Breng jouw ruimte tot leven - ontdek ons assortiment en haal vandaag nog groen in de tuin!