Dé planten leverancier voor zakelijk

Maas Plant is de zakelijke planten leverancier. Geen project is te klein voor ons. Heb je planten nodig? Laat het ons weten en we bespreken graag alle opties.
Dé planten leverancier voor zakelijk

Zoek jij planten of bomen? Wij leveren het.

Het maakt niet uit hoe groot de bestelling is. Wij maken het mogelijk. Altijd op de juiste plaats en tijdstip de planten en bomen die je nodig hebt. Dat is de kracht van een partner als Maas Plant. Stuur ons jouw opdracht en wij gaan op zoek.

Hovenier

Voor alle projecten de juiste benodigdheden. Op het juiste moment én locatie. Ongeacht het seizoen kunnen wij bulk bestellingen bomen en buitenplanten op aanvraag verzorgen. Altijd met oog op persoonlijke service voor de hovenier en haar klanten.

Groenvoorziener

Grootschalig project op de planning? Wij helpen graag en denken mee met jouw gewenste situatie. Ook grote aanvragen leveren wij in één keer bij jou af. Wel zo makkelijk. Dan kan jij snel verder met het groenproject.

Maas Plant, jouw zakelijke planten leverancier

Op zoek naar een zakelijke planten leverancier? Maak kennis met Maas Plant! Jarenlang leveren wij al diverse planten en bomen aan hoveniers, gemeenten, groothandelaren, wegenbouwbedrijven en grote groenvoorzieners. Ben jij de volgende? Neem gerust contact met ons op en we bespreken graag alle opties voor jouw tuinproject. Vele klanten zijn je al voorgegaan en hebben hun groenproject weten te realiseren met onze planten.

De planten leverancier voor jou!

Wij zijn een zakelijke planten leverancier die altijd een stapje extra maakt. Welke planten je ook wilt, wij leveren het! Onze service werkt namelijk op aanvraag. Heb je planten of bomen nodig? Leg jouw order bij ons neer en wij gaan voor je op zoek. Dankzij onze persoonlijke service en afname op maat weten wij altijd onze klanten te verrassen. Wij zijn daarom een echte planten leverancier die voor iedereen klaar staat. Mogelijkheden bespreken? Geef een belletje.

Vanuit Maasplant zijn we trots om de natuurlijke schoonheid van Europa te helpen verspreiden. Met onze constante toewijding en passie voor planten, kunnen we het hele jaar door groen leveren - en daar worden niet alleen onze klanten, maar ook de natuur zelf, blij van!"

Wij geven u graag de service

U kan vertrouwen op Maas Plant voor het leveren van hoogwaardige planten en boomkwekerijproducten.

Breed Assortiment

Wij leveren een jaar rond een breed assortiment buitenbeplanting

Snelle Service

Wij maken uw bestelling compleet voor levering op de gewenste dag.

Bos en Haagplanstoen

Is onze specialiteit in alle soorten en maten.

Betrouwbaar

Onze (inter)nationale relaties vinden ons al ruim 50 jaar een betrouwbare zaken partner.
Maas Plant

Gehele jaar rond een breed assortiment

Als planten leverancier werken wij met meer dan 100 verschillende kwekerijen. Dit betekent dat wij je altijd kunnen voorzien van alle planten. En dat het hele jaar door! Wij werken niet seizoensgebonden dus heb je altijd de keuze uit een ruim aanbod planten en bomen. Met meer dan 50 jaar ervaring kan je op ons als grote leverancier van planten vertrouwen. We zijn daarnaast zowel MPS, ISO 9001 en Planet Proof gecertificeerd. Door te kiezen voor Maas Plant kies je dus niet alleen voor kwaliteit, maar ook voor betrouwbaarheid.

Voordelen van Maas Plant

Naast dat Maas Plant BV vanuit Zundert een zeer uitgebreid assortiment van planten levert, biedt een samenwerking nog veel meer voordelen voor je. Bij ons ben je namelijk verzekerd van een snelle afhandeling: van aanvraag tot levering. Onze locatie is uitstekend bereikbaar voor alle soorten vrachtwagens en is tevens gunstig gelegen voor export. En wist je dat wij ook op aanvraag werken? Wanneer je specifieke wensen heeft, kan je deze aan ons doorgeven en verzorgen wij een totaaloplossing voor je. Dat is de service van Maas Plant BV.

Meer informatie nodig?
Wanneer u specifieke wensen heeft, kunt u deze aan ons doorgeven en verzorgen wij een totaaloplossing voor u. Dat is de service van Maas Plant BV.