Dé planten leverancier voor zakelijk

Maas Plant is de zakelijke planten leverancier. Geen project is te klein voor ons. Heeft u planten nodig? Laat het ons weten en we bespreken graag alle opties.
Witte logo

Zoek jij planten of bomen? Wij leveren het.

Het maakt niet uit hoe groot de bestelling is. Wij maken het mogelijk. Altijd op de juiste plaats en tijdstip de planten en bomen die je nodig hebt. Dat is de kracht van een partner als Maas Plant. Stuur ons jouw opdracht en wij gaan op zoek.

Hovenier

Voor alle projecten de juiste benodigdheden. Op het juiste moment én locatie. Ongeacht het seizoen kunnen wij bulk bestellingen bomen en buitenplanten op aanvraag verzorgen. Altijd met oog op persoonlijke service voor de hovenier en haar klanten.
Bestelling op aanvraag
Geleverd op juiste tijd en locatie
Niet-seizoensgebonden assortiment
Snel jouw projecten opleveren

Groenvoorziener

Grootschalig project op de planning? Wij helpen graag en denken mee met jouw gewenste situatie. Ook grote aanvragen leveren wij in één keer bij jou af. Wel zo makkelijk. Dan kan jij snel verder met het groenproject.
Grote orders snel leverbaar in één keer
Volledige service van aanbod tot aflevering
Geleverd op juiste tijd en locatie
Strategische partner in groen

Wij geven u graag de service

Betrouwbaar

Onze (inter)nationale relaties vinden ons al ruim 50 jaar een betrouwbare zaken partner.

Bos en Haagplanstoen

Is onze specialiteit in alle soorten en maten.

Snelle Service

Wij maken uw bestelling compleet voor levering op de gewenste dag.

Breed Assortiment

Wij leveren een jaar rond een breed assortiment buitenbeplanting

Maas Plant, uw zakelijke planten leverancier

Op zoek naar een zakelijke planten leverancier? Maak kennis met Maas Plant! Jarenlang leveren wij al diverse planten en bomen aan hoveniers, gemeenten, groothandelaren, wegenbouwbedrijven en grote groenvoorzieners. Bent u de volgende? Neem gerust contact met ons op en we bespreken graag alle opties voor uw tuinproject. Vele klanten zijn u al voorgegaan en hebben hun groenproject weten te realiseren met onze planten.

Vele keuze bij Maas Plant

Bos beplanting
Fruitbomen kwekerij Brabant
Kwekerij voor bodembedekkers
Haagplantenkwekerij
Spillenkwekerij
Rozen groothandel
Coniferen kwekerij
Bloembollen groothandel
Vormbomen
Laanbomen
Sierheesters
Siergrassen en vaste planten

De planten leverancier voor het MKB & meer

Wij zijn een zakelijke planten leverancier die altijd een stapje extra maakt. Welke planten u ook wilt, wij leveren het! Onze service werkt namelijk op aanvraag. Heeft u op grote schaal planten of bomen nodig? Lef uw order bij ons neer en wij gaan voor u op zoek. Dit maakt dat wij geschikt zijn voor zakelijke afnemers. Dankzij onze persoonlijke service en afname op maat weten wij altijd onze klanten te verrassen. Wij zijn daarom een echte planten leverancier die voor iedereen klaar staat. Mogelijkheden bespreken? Geef een belletje.

Gehele jaar rond een breed assortiment

Als planten leverancier werken wij met meer dan 100 verschillende kwekerijen. Dit betekent dat wij u altijd kunnen voorzien van alle planten. En dat het hele jaar door! Wij werken niet seizoensgebonden dus heeft u altijd de keuze uit een ruim aanbod planten en bomen. Met meer dan 50 jaar ervaring kunt u op ons als grote leverancier van planten vertrouwen. We zijn daarnaast zowel MPS als ISO 9001 gecertificeerd. Door te kiezen voor Maas Plant kiest u dus niet alleen voor kwaliteit, maar ook voor betrouwbaarheid.

Voordelen van Maas Plant

Naast dat Maas Plant BV vanuit Zundert een zeer uitgebreid assortiment van planten levert, biedt een samenwerking nog veel meer voordelen voor u. Bij ons bent u namelijk verzekerd van een snelle afhandeling: van aanvraag tot levering. Onze locatie is uitstekend bereikbaar voor alle soorten vrachtwagens en is tevens gunstig gelegen voor export. En wist u dat wij ook op aanvraag werken? Wanneer u specifieke wensen heeft, kunt u deze aan ons doorgeven en verzorgen wij een totaaloplossing voor u. Dat is de service van Maas Plant BV.

Meer informatie nodig?

Wanneer u specifieke wensen heeft, kunt u deze aan ons doorgeven en verzorgen wij een totaaloplossing voor u. Dat is de service van Maas Plant BV.