Maas Plant BV, uw planten groothandel

Betrouwbaar

Breed assortiment

Snelle levering

Maas Plant is uw plantengroothandel met een ruim assortiment van bomen en andere tuinplanten. Het gehele jaar door kunt u bij ons uw planten bestellen. Van haagplanten en fruitbomen tot de mooiste rozen, vaste planten en bodembedekkers. Bij Maas Plant bent u verzekerd van de beste kwaliteit en een betrouwbare levering. Kunnen wij u als planten groothandel van dienst zijn? Wij maken graag een offerte op maat voor u op.

Altijd een breed assortiment

Doordat wij samenwerken met meer dan 100 kwekerijen kunnen wij u altijd een breed assortiment van tuinplanten aanbieden. Hierdoor heeft u maar één aanspreekpunt nodig voor uw complete aanvraag. Dat is de reden dat wij vaak werken voor groothandelaren, maar ook voor wegenbouwbedrijven, hoveniers, groenvoorzieners en gemeenten.

Ons assortiment is niet seizoensgebonden, waardoor u altijd de keuze heeft uit een ruim aanbod van bomen en andere buitenplanten. Met meer dan 50 jaar ervaring kunt u op ons als planten groothandel vertrouwen. We zijn daarnaast zowel MPS als ISO 9001 gecertificeerd. Door te kiezen voor Maas Plant kiest u dus niet alleen voor kwaliteit, maar ook voor betrouwbaarheid.

Planten groothandel

Maas Plant: voor kwaliteit

Het leveren van buitenplanten van de beste kwaliteit is waar Maas Plant voor staat. Ons toegewijde personeel staat graag voor u klaar en zullen uw aanvraag snel en deskundig afhandelen zodat u uw order kunt afhalen op de door u gewenste dag. U vindt ons kantoor in Zundert, waar wij over meer dan 5000m2 aan distributieruimte beschikken. Deze locatie is goed bereikbaar voor vrachtverkeer, waardoor wij uw order vakkundig kunnen inladen. Wilt u direct een order plaatsen? Neem telefonisch contact op via +31 (0)76 597 0800, stuur een mail naar maasplant@maasplant.nl of maak gebruik van onderstaand contactformulier. Wij gaan graag voor u aan de slag!

Stuur ons een bericht

Vul onderstaande formulier en met uw vraag of opdracht. Wij nemen snel contact met u op.

Maas Plant gaat heel nauwkeurig om met uw persoonsgegevens. Lees hier meer over in onze privacyverklaring.