Groothandel voor hoveniers

Betrouwbaar

Breed assortiment

Snelle levering

Bent u een hovenier of groenvoorziener op zoek naar een groothandel? Maas Plant is een totaalleverancier van al het groen dat u nodig hebt voor uw werk. Wij hebben een passie voor groen, al meer dan 50 jaar, en besteden veel zorg en aandacht aan de kweek van onze bomen en planten. Wij leveren alleen de beste producten en dit ziet u terug in de kwaliteit. Maas Plant is daarom de ideale groothandel voor hoveniers.

Hoveniers groothandel met een ruim assortiment

Onze groothandel voor hoveniers heeft een divers aanbod aan groen. Mede door onze jarenlange ervaring hebben wij intensieve en nauwe samenwerkingen met betrouwbare telers en leveranciers kunnen opbouwen. Dit zorgt ervoor dat wij het gehele jaar een ruim assortiment aan groen kunnen aanbieden. Ons aanbod bestaat onder andere uit: fruitbomen, coniferen en heesters. Neem gerust een kijkje op onze productenpagina . Bij Maas Plant groothandel vindt u al het groen dat een hovenier nodig heeft.

Planten groothandel

Betrouwbaar en toegankelijk

Als hoveniers groothandel willen we het zo makkelijk mogelijk voor u maken.  Daarom leveren wij alle planten en bomen op de dag die u wilt en waar u ze wilt. Onze medewerkers zorgen er altijd voor dat uw bestelling compleet is en dat deze snel geleverd wordt. Wij leveren onze planten en bomen zonder kluit of in een pot, plug of container. Dit doen we uiteraard met veel zorg. Wij weten immers dat elke plant anders is en willen de kwaliteit van het groen behouden.

Uw hovenier groothandel

Bij Maas Plant werken we met vakmensen die graag meedenken over aanleg, aanplant en onderhoud. Daarom staat ons team deskundigen altijd voor u klaar. Wilt u extra informatie over onze groothandel voor hoveniers of heeft u andere vragen. Neem dan geheel vrijblijvend contact op met onze deskundigen. Zij helpen u graag verder.

Stuur ons een bericht

Vul onderstaande formulier en met uw vraag of opdracht. Wij nemen snel contact met u op.

Maas Plant gaat heel nauwkeurig om met uw persoonsgegevens. Lees hier meer over in onze privacyverklaring.