Groothandel hoveniers

Bent u een hovenier of groenvoorziener op zoek naar een groothandel? Maas Plant is een totaalleverancier van al het groen dat u nodig hebt voor uw werk. Wij hebben een passie voor groen, al meer dan 50 jaar, en besteden veel zorg en aandacht aan de kweek van onze bomen en planten. Wij leveren alleen de beste producten en dit ziet u terug in de kwaliteit. Maas Plant is daarom de ideale groothandel voor hoveniers.
Witte logo

Hoveniers groothandel met een ruim assortiment

Onze groothandel voor hoveniers heeft een divers aanbod aan groen. Mede door onze jarenlange ervaring hebben wij intensieve en nauwe samenwerkingen met betrouwbare telers en leveranciers kunnen opbouwen. Dit zorgt ervoor dat wij het gehele jaar een ruim assortiment aan groen kunnen aanbieden. Ons aanbod bestaat onder andere uit: fruitbomenconiferen en heesters. Neem gerust een kijkje op onze productenpagina . Bij Maas Plant groothandel vindt u al het groen dat een hovenier nodig heeft.

Wij geven u graag de service

Betrouwbaar

Onze (inter)nationale relaties vinden ons al ruim 50 jaar een betrouwbare zaken partner.

Bos en Haagplanstoen

Is onze specialiteit in alle soorten en maten.

Snelle Service

Wij maken uw bestelling compleet voor levering op de gewenste dag.

Breed Assortiment

Wij leveren een jaar rond een breed assortiment buitenbeplanting

Planten leverancier in Zundert

Betrouwbaar en toegankelijk

Als hoveniers groothandel willen we het zo makkelijk mogelijk voor u maken.  Daarom leveren wij alle planten en bomen op de dag die u wilt en waar u ze wilt. Onze medewerkers zorgen er altijd voor dat uw bestelling compleet is en dat deze snel geleverd wordt. Wij leveren onze planten en bomen zonder kluit of in een pot, plug of container. Dit doen we uiteraard met veel zorg. Wij weten immers dat elke plant anders is en willen de kwaliteit van het groen behouden.

Vele keuze bij Maas Plant

Bos beplanting
Fruitbomen kwekerij Brabant
Kwekerij voor bodembedekkers
Haagplantenkwekerij
Spillenkwekerij
Rozen groothandel
Coniferen kwekerij
Bloembollen groothandel
Vormbomen
Laanbomen
Sierheesters
Siergrassen en vaste planten

Uw hovenier groothandel

Bij Maas Plant werken we met vakmensen die graag meedenken over aanleg, aanplant en onderhoud. Daarom staat ons team deskundigen altijd voor u klaar. Wilt u extra informatie over onze groothandel voor hoveniers of heeft u andere vragen. Neem dan geheel vrijblijvend contact op met onze deskundigen. Zij helpen u graag verder.

Meer informatie nodig?

Wanneer u specifieke wensen heeft, kunt u deze aan ons doorgeven en verzorgen wij een totaaloplossing voor u. Dat is de service van Maas Plant BV.