Planten leverancier voor de groenvoorziener!

Zakelijke leverancier van planten nodig? Maas Plant zorgt dat elke groenvoorziener de juiste planten ontvangt. Neem contact op voor meer informatie.
Witte logo

Dé planten leverancier voor groenvoorzieners!

Maas Plant levert aan elke groenvoorziener de juiste planten. Wil jij snel jouw project opleveren? Bij ons ontvang je altijd de juiste planten op het tijdstip en locatie waar jij het wilt. Een heel jaar lang. Geef snel je bestelling door en wij doen de rest.

Wij geven u graag de service

Betrouwbaar

Onze (inter)nationale relaties vinden ons al ruim 50 jaar een betrouwbare zaken partner.

Bos en Haagplanstoen

Is onze specialiteit in alle soorten en maten.

Snelle Service

Wij maken uw bestelling compleet voor levering op de gewenste dag.

Breed Assortiment

Wij leveren een jaar rond een breed assortiment buitenbeplanting

Planten leverancier in Zundert

Leverancier van planten voor elke groenvoorziener

Als groenvoorziener ben je verantwoordelijk voor de aanleg van prachtige, groene gebieden. Denk aan het zaaien, planten, sproeien, bemesten en cultiveren van parken, bossen of andere groene locaties. Wil je altijd de juiste beplanting hebben op moment dat dit nodig is? Maak dan snel kennis met Maas Plant. Wij zijn al enkele jaren dé specialist in het leveren van planten. Al meer dan 50 jaar mogen wij verschillende projecten verzorgen en opleveren. Van ontwerp tot aan aanleg. Wij helpen graag.

Vele keuze bij Maas Plant

Bos beplanting
Fruitbomen kwekerij Brabant
Kwekerij voor bodembedekkers
Haagplantenkwekerij
Spillenkwekerij
Rozen groothandel
Coniferen kwekerij
Bloembollen groothandel
Vormbomen
Laanbomen
Sierheesters
Siergrassen en vaste planten

Voor alle tuinprojecten

Voor elk project ontzorgen wij de groenvoorziener van het begin tot het eind. Als vaste partner leveren wij altijd de juiste beplanting op het moment dat dit nodig is. Van sierheesters tot aan beukenhagen. Wat je ook zoekt. Wij leveren het. Wil je weten wat wij kunnen betekenen voor jouw project(en). Ontdek de kracht van Maas Plant en vraag gerust een offerte aan. Wij zoeken het voor je uit.

Altijd leverbaar

Als zakelijke planten leverancier werken wij met meer dan 100 verschillende kwekerijen. Wij kunnen je dan ook altijd voorzien van de juiste beplanting. De leveringen van Maas Plant zijn niet seizoensgebonden en altijd leverbaar. Dat is nog eens een uitstekende service die je mag verwachten van een zakelijke leverancier. Bovendien zijn we ook nog eens zowel MPS als ISO 9001 gecertificeerd. Door te kiezen voor Maas Plant kies je dus niet alleen voor kwaliteit, maar ook voor betrouwbaarheid.

Neem snel contact op

Wil je meer weten wat Maas Plant voor jou als groenvoorziener kan betekenen? Kom snel in contact met ons en we bespreken graag alle mogelijkheden. Als zakelijke partner streven we ernaar om de beste service voor jou te verlenen, zodat jij alle projecten netjes kan afronden bij de particulier. Wel zo fijn.