Maas Plant, uw partner voor uw groen project

Totaalleverancier van groen projecten
Witte logo

Totaalpakket van buitenplanten en bomen

Maas Plant is uw totaalleverancier van groen projecten. Wij werken nauw samen met diverse duurzame boomkwekerijen in Zundert en omgeving. De kwekerijen zijn zowel MPS als ISO 9001 gecertificeerd en wij bieden een totaalpakket van buitenplanten en bomen. Bij Maas Plant bent u verzekerd van de beste kwaliteit voor uw groen project. Kunnen wij u als planten groothandel van dienst zijn? Wij maken graag een offerte op maat voor u op.

totaalpakket buitenland maas plant
50 jaar maas plant groen projecten

Voordelen Maas Plant

Maas Plant bestaat al meer dan 50 jaar. In deze ruime tijd hebben wij veel mooie groen projecten mogen verzorgen en opleveren. Naast onze diverse samenwerkingen met boom- en plantenkwekerijen in Zundert, hebben wij ook een goede samenwerking met vaste contacttelers en andere betrouwbare leveranciers. Hierdoor kunnen wij altijd de gewenste bomen en planten leveren. Omdat wij op aanvraag leveren, zorgen wij ervoor dat uw groen project de beste kwaliteiten zorg krijgt.

Bij Maas Plant bent u verzekerd van een snelle afhandeling: van aanvraag tot levering. Wij zijn goed bereikbaar voor alle soorten vrachtwagens en liggen op een gunstige plek voor export. Ontbreken er planten of bomen in ons assortiment? Geen probleem, als u specifieke wensen heeft voor uw groen project, kijken we graag samen naar wat de beste oplossing is voor uw situatie. Dat is de service van Maas Plant!

Wij geven u graag de service

U kan vertrouwen op Maas Plant voor het leveren van hoogwaardige planten en boomkwekerijproducten.

Breed Assortiment

Wij leveren een jaar rond een breed assortiment buitenbeplanting

Snelle Service

Wij maken uw bestelling compleet voor levering op de gewenste dag.

Bos en Haagplanstoen

Is onze specialiteit in alle soorten en maten.

Betrouwbaar

Onze (inter)nationale relaties vinden ons al ruim 50 jaar een betrouwbare zaken partner.
Maas Plant

Contact opnemen

Bent u op zoek naar een betrouwbare leverancier die u kan helpen bij uw groen project? Maas Plant BV is de partner die u zoekt. U kunt via het contactformulier eenvoudig contact met ons opnemen. Uiteraard bent u ook van harte welkom op ons kantoor in Zundert voor meer informatie over onze planten en samenwerking met de kwekerijen. U kunt ons ook telefonisch bereiken via +31 (0)76 597 0800. Wij staan voor u klaar.

Breng uw ruimte tot leven - ontdek ons assortiment en haal vandaag nog uw groen in de tuin!