Maas Plant BV, uw bloembollen groothandel

Op zoek naar een bloembollen leverancier die rechtstreeks bij de kwekerij en/of groothandel inkoopt? Maas Plant BV is u graag van dienst.
Witte logo

Groothandel voor bloembollen

Maas Plant BV heeft een ruim assortiment aan bloembollen en is daardoor een zeer belangrijke leverancier, zowel nationaal als internationaal. Wij hebben jarenlange ervaring in het leveren van topkwaliteit bloembollen. Wij werken op aanvraag en kunnen u op die manier uitstekend van dienst zijn. Bent u op zoek naar een groothandel of leverancier voor hoogwaardige bloembollen, dan bent u bij ons aan het juiste adres.

Wij geven u graag de service

Betrouwbaar

Onze (inter)nationale relaties vinden ons al ruim 50 jaar een betrouwbare zaken partner.

Bos en Haagplanstoen

Is onze specialiteit in alle soorten en maten.

Snelle Service

Wij maken uw bestelling compleet voor levering op de gewenste dag.

Breed Assortiment

Wij leveren een jaar rond een breed assortiment buitenbeplanting

Planten leverancier in Zundert

Ruim assortiment bloembollen

Wilt u bloembollen direct afnemen van de kwekerij of groothandel, dan zit u bij Maas Plant BV goed. Naar welke soort bloeier u ook op zoek bent, wij kunnen u helpen. We werken al jaren nauw samen met verschillende bloembollen kwekerijen waardoor we weten waar we moeten zijn voor de mooiste zomerbloeiers. Of het nu gaat om dahlia’s, gladiolen of amaryllissen, wij draaien onze handen er niet voor om.

Vele keuze bij Maas Plant

Bos beplanting
Fruitbomen kwekerij Brabant
Kwekerij voor bodembedekkers
Haagplantenkwekerij
Spillenkwekerij
Rozen groothandel
Coniferen kwekerij
Bloembollen groothandel
Vormbomen
Laanbomen
Sierheesters
Siergrassen en vaste planten

Wij leveren het gehele jaar door

Het aanbod van onze bloembollen varieert per seizoen. Maas Plant BV is de bloemenbollen leverancier die u het gehele jaar van dienst kan zijn. Naast deze beplanting kunnen wij u ook helpen met ander groen. Denk hierbij aan fruitbomen, bosplantsoen of andere vaste planten. Wij leveren u een totaalpakket aan buitenplanten en bomen en zijn daardoor de ideale partij om mee samen te werken.

Maas Plant BV helpt u verder

Dus, bent u op zoek naar een bloembollen leverancier die deze bloeiers rechtstreeks bij de kwekerij of groothandel haalt? Neem dan contact op met Maas Plant BV via maasplant@maasplant.nl of telefonisch via +31 (0)76 597 0800. Ons uiterst toegewijde team staat voor u klaar en zal u van deskundig advies voorzien. Wij geven u en de producten waar u naar op zoek bent graag de aandacht die ze verdienen.

Breng uw ruimte tot leven - ontdek ons assortiment en haal vandaag nog uw groen in de tuin!